Tulos tai ulos – tyytyväisyystakuu

1. Yleistä takuusta

Brandfors projekteille annetaan täysi Tulos tai Ulos -takuu, jonka ehdot määritellään tällä sivulla. Mikäli et hyväksy ehtoja älä käytä tätä palvellua.

2. Takuun määritelmä

Brandfors Tulos tai Ulos -takuu on työn laatuun ja tuloksiin sidoksissa oleva täysimittainen takuu, jonka pääasiallisena tarkoituksena on turvata asiakasyrityksen palvelusta muodustuvan riskin poistaminen. Takuu kattaa Brandforsin / The Groenfors Method Oy:n kanssa projektille asetettujen tavoitteiden saavuttamisen.

3. Takuun piiriin kuuluvat työt

Takuu pitää sisällään kaikki avoimet työt, jotka Brandfors markkinoija on tehnyt asiakkaalle yhden kalenterikuukauden aikana. Laskutusjakson aikana perustellusti ilmoitettu tyytymättömyys työlle asetettujen tavoitteiden saavuttamiseen vapauttaa asiakkaan samantien avoinna olevan laskutuskauden töistä ja kuluista.

Takuu kattaa maksimissaan 20 arkipäivän työt (kalenterikuukauden työt), jotka ovat laskuttamatta. Peruste täytyy olla selkeä ja liittyä Brandfors markkinoijan toimittaman palvelun tuloksiin tai lopputulokseen.

4. Asiakkaan ilmoitusvelvollisuus

Asiakkaan tulee ilmoittaa tyytymättömyytensä viipymättä havaittuaan puutteen tuloksissa. Ilmoitus tulee tehdä viimeistään kolmea arkipäivää ennen laskutuskauden päättymistä.

5. Takuun voimaanastuminen

Takuu astuu voimaan heti kun asiakas toimittaa perustellun reklamaation siitä, miten Brandfors markkinoija ei ole saavuttanut sovittuja tavoitteitaan. Takuu vapauttaa asiakkaan maksuvastuusta.

6. Oikeudet työhön

Käyttäessään takuuta asiakas hyväksyy sen, että kaikki oikeudet tuotettuun työhön, tuloksiin, menetelmiin, piirrustuksiin, dokumentteihin, ideoihin, tuloksiin ja saavutuksiin pysyvät The Groenfors Method Oy:n hallussa. Asiakkaalla ei ole oikeutta käyttää tuotoksia omassa työssään ilman erillistä korvausta.

7. Takuunrajaukset

Palvelu ei sovi asiakkaille, joilla on selkeitä haasteita kestää totuutta, kovaa työtä tai kipeiden päätösten tekemistä. Palvelua ei myöskään suositella mielensäpahoittajille ja jeees-miehille.