Haluatko, että markkinointisi tuottaa rahaa?

Kaipaat lisää myyntiä ja katetta? Parempia tuloksia, tuotteita tai palveluita? Haluat taluttaa asiakkaasi nätisti tiskille ja laittaa ostamaan? Vieläpä luvuilla todennettuna.

Markkinointi tuplaa tuottosi kun teet sen oikein. Brandforsin markkinointiprojekteilla saat lentävän lähdön ja näköalapaikan tuleviin kassavirtoihisi. Vastoin yleistä luuloa me emme ole kivoja leiskoja myyvä mainostoimisto vaan asiakkaan myyntiin keskittyvä digitaalinen markkinointitoimisto. Me keskitymme siihen mikä tuottaa tulosta ja opetamme sinut tekemään samoin.

Onko markkinoinnin haasteesi seuraavanlainen:

  1. Haluatte lisämyyntiä tehostamalla markkinointianne?
  2. Olette kokeilleet kaikkea, mutta ette osaa sanoa toimiko mikään?
  3. Haluatte mitata markkinoinnin tuloksia ja johtaa luvuilla?

Lunasta veloitukseton markkinointianalyysi

Haluatko tietää miten markkinointisi toimii? Nyt saat 940 €:n arvoisen yrityksesi markkinoinnin analyysin. Vain 10 sekuntia ja me olemme sinulle analyysin auki.

Nimi

Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Yrityksesi verkkosivusto (http://www.yritys.fi)

Valitse markkinoinnin projekti, jonka ostaminen kannattaa

Miten Brandforsin markkinoinnin projektit voivat auttaa sinua?

Markkinoinnin kehitysprojektien ainoana tehtävänä on kehittää markkinointiasi palvelemaan asiakastasi paremmin ja sitä kautta myymään enemmän. Kaiken lähtökohta on yksinkertainen suunnitelmallinen lähestyminen, jota mitataan ja testataan koko ajan. On turha arvailla ja laittaa kaikkia paukkuja toimintaan, kun kaiken voi altistaa testaamiselle ja kehittämiselle. Siksi projektimme tapahtuvat muutaman kuukauden sykleinä. Näin voimme rauhassa kehittää ja testata löytäen parhaan vaihtoehdon. Sen jälkeen voi hyvällä omalla tunnolla alkaa investoimaan markkinointiin yhä enemmän.

Kenelle markkinoinnin projektit soveltuvat?

Markkinoinnin projektit soveltuvat suomalaisille PK-sektorin yrityksille, joilla ei ole usean hengen markkinointiosastoa ja jotka eivät pahastu tehostunutta markkinointiaan tai kasvavaa myyntiään. Projektin avulla tuot markkinoinnin kulmahuoneeseen, tehostat sen tuottoa ja varmistat myyntisi nopeamman kasvun.

Miten projektit viedään läpi?

Me toimimme aina asiakkaan kanssa yhteistyössä (usein asiakkaan tiloissakin) opetellen yhdessä markkinointisi parhaita käytäntöjä. Markkinoinnin projektien tehtävänä on keskittää markkinointisi sinne mistä se tuo eniten tulosta ja johtaa kehittämistä tuloksilla.

Minkälaisia ovat tyypilliset markkinoinin projektit?

Brandforsin markkinoinnin projektit kehittävät yrityksen tarkemmin määrittelemää markkinoinnin osa-aluetta. Näitä tyypillisesti ovat seuraavat alueet:

1. Aktiivinen digitaalinen markkinointi

Useimmissa tapauksissa autamme asiakkaitamme luomaan aktiivista, järkevää sekä kustannustehokasta digitaalista markkinointia. Markkinoinnin projektit ovat nykyään kaikki mahdollista digitalisoida ja mitata. Siksi on myös mahdollista kehittää toimintaa pienemmälläkin budjetilla kun tulokset voidaan todentaa. Rakennamme raikkaan kaupallista markkinointia ja linkitämme sen aina digitaalisiin kanaviin.

2. Markkinoinnin tuotto ja analytiikka

Maailmassa, jossa voit mitata melkein mitä tahansa on vain hölmöä olla ymmärtämättä mitä tekee. Siksi tuommekin asiakkaitamme 2000-luvulle auttamalla markkinoinnin tuoton mittaamisessa sekä analytiikan tuomisessa markkinointiin. Oli haasteesi sitten Google Analyticsin käyttäminen, markkinointibudjetin määrittäminen tai kampanjan tuoton laskenta niin me tuomme sinulle työkalut ja opetamme käyttämään niitä.

 3. Suunnitelmallisuuden lisääminen

Onko markkinoinnin vuosikello on pyörinyt jos vuosia samoilla viisareilla?  Autamme mielellämme rakentamaan yksinkertaisia toteutettavia suunnitelmia, jotka on linkitetty yrityksen liiketoimintatavoitteisiin.

4. Testaaminen ja tehokkuuden palauttaminen

Usein meiltä tilataan analyysi siitä miksi markkinointi ei toimi. Näissä tapauksissa ei useinkaan ole suurista asioista kyse. Enemmän kyseessä on toimintamallin puute, jolla tehottomuutta poistetaan. Mittaaminen, A/B testaus, analytiikka ja ennakoiva suunnitelu on nykyaikaisen markkinoinnin kulmakiviä.