Keväällä päätin, että nyt riittää leikki ja loruilu. Liian pitkään olin kuunnellut kuinka jokainen markkinoinnin toimija vakuutti yhden toimintamallin varaan. Oli sisältömarkkinointia, digitaalista markkinointia ja sähköpostimarkkinointia. Toinen etsi tulosta kuin valkoista peuraaa ja toinen halusi rakentaa brändiä. Keskustelin aiheesta Cuution Jarno Wuorisalon kanssa ja totesimme, että suomalainen markkinoinnin kenttä tarvitsee monikulttuurisempaa puhetta. Puhetta, jossa avoimesti otetaan kaikki työkalut käsittelyyn. Ei yhtä ylitse muiden. Siitä syntyi ratkiriemukas ja jo nyt tragikoomiset mittasuhteet saanut Markkinoinnin webinaarit.

Mitä on markkinoinnin webinaarit?

Tähän mennessä olemme kuulleet kuinka Tuloksen Jarno Rantala kertoi menestyksekkäästi sähköpostimarkkinoinnista ja huomenna lauteilla hikoilee Janne Saarikko sosiaalisen median osalta. Kirkkaana tähtiajatuksenamme on koko ajan ollut rakentaa avoin, konstailematon ja suoraan puhuva webinaarisetti. Sitä seuraamalla voi pitää itsensä markkinoinnin eri alueiden kehityksessä mukana. Emme missään nimessä väitä, että webinaareja seuraamalla tulee ammattilaiseksi, mutta webinaarin jälkeen on helppo laittaa asiat oikeaan viitekehykseen. Siitä pidämme huolen suunnittelemalla jokaisen webinaarin yhdessä vierailevan esiintyjän kanssa.

Mitä webinaareilta on lupa odottaa?

Webinaarien tarkoituksena on lisätä ymmärrystäsi annetusta aihepiiristä. Syyskuussa kuulemme Jari Parantaisen tuotteistamisvinkkejä ja sen jälkeen laskeudummekin parin webinaarin verran pannuhuoneeseen rakentamaan analytiikan perusteet kuntoon. Webinaarin runko on kehittynyt seuraavanlaiseksi. Lyhyt napakka alku, live-caseja ja keskustelua. Keskustelua lisätään koko ajan ja jokainen palaute otetaan huomioon.

Haluatko mukaan?

Mikäli haluat päästä kinkereihin voit rekisteröityä jo julkaistujen webinaarien sivustoilla.

P.S. Huomisen webinaari on jo täysi, mutta seuraavaan mahtuu hyvin!