Mitäs jos hankkisit oman markkinointiosaston palveluna?

Tuottaako markkinointisi riittävästi oikeanlaisia liidejä myynnille? Kokevatko asiakkaasi yrityksesi kilpailijoita houkuttelevampana vaihtoehtona? Vain onko niin, että teiltä puuttuu aktiivinen myyntiä rakentava markkinointitoiminto? Mikäli näin, niin hoidetaan asia kuntoon. Voit ottaa käyttöösi markkinointiosaston tarpeesi mukaan tarjottuna palvelupakettina. Projektiin, tai toistaiseksi.

Brandforsin avulla saat heti käyttöösi kahden hengen markkinointiosaston, joka tekee työtä myyntisi kasvun eteen.  Et maksa kivoista ideoista, näteistä kuvista tai mielistelystä vaan analyyttisestä työstä ja tuloksista. Vastoin yleistä luuloa markkinointi on taitolaji, jossa osaaminen, testaaminen ja työkalut ratkaisevat. Asiakkaamme kiittelevätkin analyyttista asennettamme ja sitä, että toimintamme tuottaa tulosta.

Palveluun kuuluu tiimi, jota vetää markkinointijohtaja ja toteutuksesta vastaa yhteistyössä markkinointipäällikkö. Markkinointijohtajan tehtävänä on luotsata markkinointi hunajapurkille ja markkinointipäällikön tuottaa tuloksekasta markkinointia. Palvelu skaalautuu muutamasta päivästä täyteen kuukauteen aina tarpeen mukaan.

Kehittyisikö liiketoimintasi jos?

 • Saisit tietää miten kasvattaa todistettavasti myyntiäsi?
 • Saisit tietää mikä on markkinaosuutesi verkossa?
 • Voisit seurata reaaliaikaisesti myyntisi ja markkinointisi kasvua koneesi ruudultasi?
 • Tuplaisit prospektien määrän ja laadun?
 • Sinulla olisi organisaatiossasi markkinointijohtaja, jolta kysyä neuvoa kaikessa markkinointiin liittyvässä?

Tilaa veloitukseton markkinointianalyysi (arvo 940€)

Haluatko tietää miten markkinointisi toimii? Nyt saat 940 €:n arvoisen yrityksesi markkinoinnin analyysin. Vain 10 sekuntia ja me olemme sinulle analyysin auki.

Nimi

Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero

Yrityksesi verkkosivusto (http://www.yritys.fi)

Annetaan asiakkaan kertoa omin sanoin

Palvelu pähkinänkuoressa

 1. Miksi markkinointiosasto-palvelu on kehitetty?

Digitalisoitumisen myötä BtoB markkinointi on muuttunut lajiksi, jossa parhaiten palveleva pärjää. Nykyaikainen markkinointi vaatii monipuolista ja analyyttista osaamista digitaalisten kanavien mahdollisuuksista. Yhdistimme digitaalisen markkinoinnin ja henkilöstön resursointipalvelut ja tarjoamme pk-yrityksen markkinointiin markkinointiosaston palveluna. Tulostakuulla.

2. Kenelle palvelu on suunnattu?

Palvelu on suunniteltu suomalaisille pk-sektorin B2B-yrityksille, joilla ei ole omaa markkinointiosastoa, markkinointijohtajaa tai ymmärrystä markkinoinnista. Ulkoistettu markkinointijohtaja ja markkinointipäällikkö vastaavat yrityksesi palveluiden ja tuotteiden markkinoinnista sekä niiden kehittämisestä. Palvelu on helppo käyttöönottaa ja saat samantien kokeneen markkinointijohtajan ja markkinointipäällikön tiloihisi töihin.

3. Mitä palvelunne tekee?

Palvelun ainoana tarkoituksena on saada myynnin nopea kasvattaminen alkamaan. B2B markkinoinnin työkalut, markkinointiosaaminen ja markkinoinnin automaatio nivotaan tukemaan yrityksen kasvutavoitteita. Markkinointiosastosi työskentelee viikossa sovitut päivät yrityksessenne tiloissa. Ulkoistettu markkinointijohtaja huolehtii, että yhdessä suunnitellut ja asetetut tavoitteet saavutetaan. Tarvittaessa hän istuu myös johtoryhmässä ja perustelee luvuin, mitä on saavutettu. Markkinointipäällikkö huolehtii käytännön toteutuksesta ja siitä miten markkinoinnin tehostaminen jalkautetaan. Nykyaikaisen markkinoinnin työkaluilla saadaan nopeasti digitaalinen kivijalkasi palvelemaan asiakkaitasi paremmin. Palvelun avulla sinulla on digitaalinen markkinointitoimisto, joka toimii yrityksesi sisällä. Yhdellä kuukausimaksulla.

Palvelu sopii erityisesti seuraaviin strategisiini tilanteisiin:

 • Yrityksellä ei ole varaa palkata koko tiimiä, mutta se tarvitsee oman markkinointiosaston
 • Yrityksellä on vaihe, jossa myynnin nopea kasvattaminen on tärkeää
 • Myynnin lisääminen vaatii enemmän markkinointipanostuksia kuin mihin perinteisellä toimilla on mahdollisuuksia
 • Myynnin kasvattaminen tulee tehdä hallitusti ja analyyttisesti, jotta nykyinen asiakaskanta säilyy
 • Markkinoinnin tehostaminen vaatii nykyaikaiset työkalut omaavan henkilöstön tai digimarkkinoinnin tiimin

Palvelun avulla tehostat markkinoinnin tuottoa ja varmistat myyntisi nopeamman kasvun. Yksinkertaisesti ja tulostakuulla. Myynnin tekeminen ja myynnin johtaminen on edelleen tärkeää, mutta markkinointiosasto helpottaa myyntitiimisi toimintaa. Myyjät saavat puheluita ja yhteydenottoja tuputtamisen sijaan. Oli haasteena sitten btob markkinointi laki tai miten tehdä A/B testaus verkkosivuille niin sinulla on markkinointiosasto se tekemään.

4. Mitä palvelunne maksaa?

Palveluhinnastoon voit tutustua täällä. Palvelumme perustuu kaksiosaiseen prosessiin. Aloitusjaksoon, jonka aikana rakennetaan selkeä toimintamalli ja markkinointisuunnitelma sekä kuukausittaiseen palvelutasoon. Mikäli sinua kiinnostaa markkinoinnin kustannusten karsiminen ja optimointi niin kannattaa pyytää meidät kylään.

5. Miten pääsemme alkuun ja voinko olla varma, että palvelu toimii?

Palvelun saat käyttöösi heti. Palvelu aloitetaan aloitusjaksolla, jonka aikana markkinointisi perusteet laitetaan kuntoon. Me perehdymme toimintaasi ja määrittelemme mitä on kannattavuus yrityksessäsi ja miten sen kasvattaminen onnistuu markkinoinnin avulla. Usein riittää markkinoinnin tehostaminen, toisinaan vaaditaan uusien palveluiden muotoilua. Yhtä kaikki me teemme sen puolestasi. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja resurssien määrän. Tämän jälkeen markkinointiosastosi on käytössä.

Annamme täyden Tulos tai ulos – tulostakuun toiminnalle. Mikäli tuloksia ei saavuteta, sinun ei tarvitse maksaa laskuasi.

6. Miten pääsen alkuun ja onko teillä onnellisia asiakkaita?

Markkinoinnin resursointi ei käy enää helpommaksi. Ole yhteydessä soittamalla numeroon 050 365 71 69 tai tilaa itsellesi 540 € (alv. 0%) arvoinen verkkonäkyvyyden kartoitus. Onnellisiin asiakkaisiimme voit tutustua täällä.

Markkinoinnin ja myynnin johtamisen uusi aika on koittanut. Aloita oma lukusi jo tänään.

Tutustu palveluprosessiin ja hintoihin

Käytännön töissä todetut asiakashyödyt:

Strategisen osaamisen lisääntyminen 90%
Analyyttisten johtopäätösten tekeminen perustuen dataan 95%
Myyntiorientoitunut lähestyminen 97%
Datan visualisointi ja jatkuva monitorointi 97%
Johdon ymmärryksen lisääminen markkinoinnista 80%
Digitaalisten työkalujen saaminen käyttöön 85%

Brandforsin 5 tärkeintä hyötyä

 • Varmistat myynnin kasvun ja markkinoinnin toimivuuden
 • Sinulla on maailmanluokan markkinointiosasto käytössäsi koko ajan
 • Organisaatioosi saa uutta osaamista ja tekemisen intoa
 • Säästät selvää rahaa
 • Lisäät ymmärrystäsi markkinoinnista, myynnistä, lliiketoiminnastasi ja kasvat nopeammin

Tilaa kartoituskäynti

Nimi

Yritys

Sähköposti

Puhelinnumero


Yrityksesi verkkosivusto (http://www.yritys.fi)