Minulla oli ilo ja kunnia toimia key note-puhujana BAF Live!-tapahtumassa Britannian Helsingin suurlähetystössä. Tilaisuudessa järjestettiin suomalaisten startup-yritysten rahoitukseen keskittyneen Pocketventuren pitchauskisa. Mielenkiintoisen kisasta teki se, että kisaan osallistui niin teknologiakulmalla, tuotesuunnittelulla kuin palvelumuotoilullakin toimivia yrityksiä. Mielenkiintoisin mielestäni oli ehdottomasti ruuan verkkokaupan toimitusmallia kehitellyt Better Life Transport. Olen erityisen innokkaasti kuulemassa tuoteinnovaatioista, joissa markkinoinnin yksityiskohtia kehittämällä saadaan luotua uutta liiketoimintaa. Kyseisessä liiketoimintamallissa oli kehitetty uusi jakelun malli, joka oli yksinkertaisuudessaan nerokas. Kilpailijoihin voit tutustua täällä.

Ohessa 7 minuutin video, jonka jälkeen muistat taatusti mitä markkinoinnistanne tulee muuttaa. Kun muistat nämä markkinoinnin 3 tärkeintä lähtökohtaa niin onnistut varmasti. Oli kyseessä sitten b2b markkinointi tai b2c markkinointi niin nämä asiat sinun tulee ottaa huomioon.

 

 

P.S. Joissain kohdissa näyttää jutut menneet hitusen mittamääriltään tai nimiltään sekaisin. Vanhuus ei näköjään tule yksin. Pahoittelen tapahtunutta.

 

Tilaisuuden järjesti Business Angels Finland ja Markku Mutanen. Lisää videoita löytyy puheista myös Pocketventuren Youtube kanavalta.