Miten rakennat toimivan digitaalisen kivijalan?

AIKA:  12.02.2016 KELLO 09.00 – 10.00

Webinaarin kuvaus

Tomi Grönfors kasvokuva

Tomi Grönfors on kokenut markkinoinnin ammattilainen ja yrittäjä.

Jarno Wuorisalo kasvokuva

Jarno Wuorisalo Cuutio perustaja ja digimarkkinoinnin ammattilainen.

Läsnäolo verkossa ei ole someilua, mainostamista tai vain halventuvia markkinoinnin kuluja. Se on prosessi, joka muuttaa liiketoimintasi – vääjäämättä. Suuren yleisömenestyksen ansiosta pidämme Cuution Jarno Wuorisalon kanssa webinaarin, jossa kerrotaan kansantajuisesti, mistä toimivassa verkkosivuston kehittämisessä on kyse.

Hyvin rakennettu läsnäolo verkossa tarkoittaa suunnitelmallista suhtautumista siihen, että loppuviimein verkkosivustosi on muutakin kuin vanhentuva mainos. Se on tuotantotapa, jakelukanava, asiakaspalvelun keskittymä ja paljon muuta.  muiden joukossa.

Käymme tunnin aikana läpi neljä pääkysymystä ja vastaamme kysymyksiin selkeällä Suomen kielellä. Otamme ilmoittautuneiden kesken myös verkkosivuja ylös ja analysoimme niiden kunnon suorassa lähetyksessä. Jos siis haluat tietää miten verkkosivustosi kehittäminen näkyy myynnissä niin tätä webinaaria ei kannata missata.

Webinaarin agenda

  • Hyvin toimivan verkkosivuston perusteet? (ei vaadi teknistä ymmärrystä)
  • Miten varmistaa verkkosivustosi löydettävyys?
  • Miten varmistat, että verkkosivustosi palvelee käyttäjiä
  • Osallistujien omia esimerkkejä löydettävyydestä
  • Mitä Googlen uusin päivitys ”Mobilegeddon” tarkoittaa?

Esiintyjistä

Jarno Wuorisalo, toimitusjohtaja, Cuutio

Yli 10 vuoden kokemus yritysten digitaalisen liiketoiminnan kehittämisestä. Erikoistunut löydettävyyden, mittaamisen ja myynnin tehostamiseen.

Tomi Grönfors, markkinointimies

Yli 15 vuoden kokemus myynnin ja markkinoinnin maailmasta niin kuluttaja- kuin B2B markkinoinnin maailmasta. Intohimoinen A/B testaaja ja yrittäjä.

Rekisteröidy webinaariin!